Marjolein

paaldans-workshop

Marjolein

Docent

Over Marjolein

Als kind was ik al volop bezig in de sport en meerdere dagen per week in de turnhal te vinden voor trainingen in turnen, ballet & ritmisch gymnastiek. Daarnaast vond ik het heerlijk om op te treden en was ik gek op muziek en dans. Er ging geen schooloptreden voorbij zonder dat ik op het podium stond. De passie voor sport en dans was zo groot dat het al vroeg duidelijk was dat ik hier mijn werk van wilden maken.

Na mijn middelbare school studeerde ik dan ook aan het CIOS in Arnhem om van mijn passie mijn beroep te maken. Mijn eerste stage baantje op mijn vijftiende was als dansdocente bij de lokale dansschool. In de jaren daarna heb ik onder andere les gegeven in Streetdance, Hiphop en Zumba. Ik werkte als groepslesdocente in diverse sportscholen en trad op als uitvoerend danseres op verschillende podia, shows en clubs. Door de diverse shows die ik deed, kwam ik in aanraking met Burlesque, Paaldansen en chairdance. Het mooie aan deze dansstijlen vind ik de sierlijkheid, het leren kennen van je eigen lijf en de stijl op zo’n mooi mogelijke manier presenteren met een klein ondeugend randje.

Dit was waar ik verder in wilde gaan, en zo kwam ik bij Artistic Movements terecht voor paaldans lessen. Mijn eigen Exotic Pole en Sexy Movement lessen volgden, waarbij vrouwelijkheid en sensualiteit voorop staan. Ik deel graag mijn passie en ervaring en zorg er elke les weer voor dat er heerlijk wordt gedanst. Techniek en choreografie worden afgewisseld zodat iedereen kan werken aan persoonlijke groei en vooral… kan genieten van de muziek en bewegingen!