Aerial Hoop voor Kids

Houdt jouw kind van klimmen, klauteren en dansen? Of is hij of zij gek van het circus? Dan is de Aerial Hoop les speciaal voor kinderen echt wat voor jouw kind!

Deze kunstvorm of sport met hoepel in de lucht zie je bv. terug in Cirque du Soleil, en is ideaal voor kinderen die niet stil kunnen zitten. In de les wordt veel aandacht besteedt aan het hebben van een leuke tijd en op een speelse manier worden de technieken bijgebracht.

Daarnaast wordt gewerkt aan kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Paaldansen en Aerial Hoop worden steeds populairder onder kinderen: talentenshows wemelen van de paaldanseresjes en onlangs won de Nederlandse Zoë Timmermans (15) het Wereldkampioenschap. Wie weet is die van jou wel de volgende!

Je kind een proefles Aerial Hoop laten volgen?

Wil je weten of Aerial Hoop iets voor jouw kind is? Laat hem of haar een vrijblijvende proefles volgen. Je mag als ouder natuurlijk blijven kijken. Tot snel!

Praktische Informatie Aerial Hoop Kids

Voor wie is de Aerial Hoop Kidsles?

De Aerial Hoop kidslessen zijn voor kinderen tot 16 jaar. Iedereen is welkom, een sportachtergrond of basislenigheid is niet nodig. Hier wordt tijdens de lessen genoeg aandacht aan besteed.

Hoe ziet de les eruit?

Eerst doen we gezamenlijk een warming up. Daarna ga je in tweetallen oefeningen doen in de hoepel. Doordat je elkaar afwisselt, kun je even uitrusten en de ander verder helpen. We eindigen de les weer met een gezamenlijke cooling down.

Wat moet ik aan?

Om een hoop zit altijd stoffen tape, hierdoor heb je goede grip op de hoop met kleding aan. Zorg dus dat je bedekkende en sluitende kleding aanhebt, zoals een legging en een t-shirt met lange of korte mouwen. Je kunt op sokken of blote voeten meedoen.