Modern Pole Lessen

Ben jij gek op het dansen van een choreografie en wil je dat eens combineren met paaldansen? 

Tijdens een ‘gewone’ paaldansles leer je veel afzonderlijke tricks en moves in en om de paal, het kan lastig zijn om al deze moves op een mooie manier aan elkaar te verbinden. Deze les helpt je daarbij.

De focus ligt voornamelijk op je vloeiend en ritmisch te leren bewegen in en rond de paal, er wordt in deze les weinig aandacht besteedt aan het aanleren van nieuwe paaldanstechnieken.

Choreografie

In deze les leer je simpele paaldanstechnieken te combineren met bewegingen uit modern dans tot een mooie en vloeiende choreografie op passende muziek.

Kleine groepen

Een les bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is dus altijd ruimte voor veel persoonlijke aandacht en extra uitleg.

Boost je zelfvertrouwen

Je leert elke week weer nieuwe en mooie moves in de paal. Je werkt aan je lenigheid, souplesse & kracht. Meer zelfvertrouwen gegarandeerd!

Wil je een proefles volgen?

Je kunt altijd vrijblijvend een proefles volgen.

Meld je eenvoudig aan via Fitmanager. Tot snel!

Praktische Informatie

Voor wie is Modern Pole geschikt?

Deze cursus is geschikt voor zowel ervaren als beginner paaldansers of voor als je van moderne dans houdt en dat wilt combineren met meer kracht en paaldansmoves.

Hoe ziet een les Modern Pole eruit?

We starten de les met een warming-up. Bij de eerste les beginnen we meteen met het eerste deel van de choreografie, in de daarop volgende lessen herhalen we wat we in de voorgaande weken hebben gedaan, en voegen we telkens een stukje choreo toe. We sluiten de les af met stretchoefeningen.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens Modern Pole?

Draag een korte broek, sportbeha en eventueel een top. Je kunt eventueel een lange broek meenemen voor de warming up. Je danst op blote voeten. Neem eventueel beenwarmers of kniebeschermers mee voor de grondoefeningen.