Workshop Aerial Hoop

Aerial Hoop ken je misschien wel uit het circus, maar tijdens deze workshop ga je het toch echt zelf proberen! Tijdens de workshop ga je de basis-poses in je hoepel leren. Het zal je verbazen hoe sierlijk en mooi het eruit ziet in zo’n hoepel, zelfs als het nog nooit gedaan hebt!

Ontzettend leuk om samen met je vriendinnen te doen of natuurlijk als vrijgezellenfeest. Na de les maken we uiteraard een leuke groepsfoto! Tijdens de les mag je natuurlijk al je poses vastleggen op foto of video.

Praktische Informatie

Inhoudelijk

De workshop duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden uitgebreid voorgedaan door de docent. De oefeningen worden individueel aangepast wanneer dat nodig is.

Waar?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Wat trek ik aan?

Bij Aerial Hoop is het van belang dat je een lange, strakke, sportbroek aantrekt. De hoepel steunt namelijk regelmatig in je knieholte, dat is niet fijn met een korte broek! Verder is het handig een sport BH en een straks sportshirt te dragen met korte mouwen. Je krijgt het gegarandeerd warm! Schoenen zijn niet nodig, de workshop doe je op blote voeten.

Aerial hoop workshop nijmegen

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie over deze workshop in Nijmegen en een prijsopgaaf, vul onderstaande gegevens in:

    Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.