Workshop Burlesque

Dansen als Dita von Teese en de kunst van het verleiden onder de knie krijgen? Doe dan een workshop Burlesque! Leer sexy en verleidelijk dansen op bekende sexy nummers. Denk aan outfits met veren, kant en ruches. Echt een workshop om je helemaal uit te leven!

Na de warming up beginnen we met een aantal basistechnieken burlesque die je nodig hebt in de choreo die je gaat leren. De docent zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen en geeft, waar nodig, extra begeleiding.

De les eindigt met een cooling down en uiteraard met een groepsfoto! Tijdens de les mag je uiteraard je resultaten vastleggen op foto of video.

Praktische informatie

Inhoudelijk

De workshop burlesque duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden uitgebreid voorgedaan door de docent. De oefeningen worden individueel aangepast wanneer dat nodig is.

Waar?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Wat moet ik aan?

Bij burlesque kan het niet gek genoeg! Trek alles uit de kast om er een feestje van te maken. Kant, veren, jarretels, noem maar op. Maak de outfit af met een paar (stevige) hakken waar je goed op kunt lopen en bewegen.

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie over deze workshop in Nijmegen en een prijsopgaaf, vul onderstaande gegevens in:

    Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.