Workshop Exotic Pole

Exotic Pole is een variant van paaldansen, maar dan op hoge hakken (pleasers). Tijdens deze workshop leer je sierlijk bewegen in en rond de paal door middel van headrolls, bodyrolls, spins en simpele trucs.

De docent zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen. Lukt iets niet? Dan wordt er altijd extra begeleiding gegeven. De les eindigt met een cooling down en uiteraard met een leuke groepsfoto! Je bent natuurlijk vrij om tijdens de les filmpjes of foto’s te maken.

Praktische Informatie

Inhoudelijk

De workshop duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden uitgebreid voorgedaan door de docent. De oefeningen worden individueel aangepast wanneer dat nodig is.

Waar?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Wat moet ik aan?

Bij exotic pole draait het allemaal om je sexy te voelen! Daar mag je alles voor uit de kast trekken. Denk aan kant, decolleté, jarretels, noem maar op. Maak de outfit af met een paar (stevige) hakken waar je goed op kunt dansen en bewegen.

Workshop exotic pole in nijmegen

Reserveren of meer weten?

Voor meer informatie over deze workshop in Nijmegen en een prijsopgaaf, vul onderstaande gegevens in:

    Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.