Workshop Handstand leren

Op je handen leren staan vergt wat tijd, energie en oefening. Maar als je het eenmaal kan, wil je alleen maar blijven oefenen! Voor je handstanden heb je een sterke core en schouders nodig en een perfecte balans. In deze workshop leer je de basisbeginselen van een goede handstand.

Na een goede warming up beginnen we stap voor stap met het opbouwen van de handstand. Hoe plaats je je handen? Hoe kantel je je bekken? Hoe span je je buikspieren aan? Alles is van belang om op je handen te leren staan. De docent zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding.

De les eindigt met een cooling down en uiteraard met een groepsfoto! Tijdens de les mag je uiteraard je resultaten vastleggen op foto of video.

Praktische Informatie

Inhoudelijk

De workshop duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden  voorgedaan door de docent. Uiteraard wordend de handstanden aangepast naar jullie niveau.

Waar?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Wat trek ik aan?

Trek comfortabele (sport)kleding aan. Zorg er wel voor dat je een shirt aantrekt die strak aansluit, zodat je shirt niet over je hoofd heen valt wanneer je op de kop gaat. Een sport-BH is ook prettig. Schoenen zijn niet nodig, de workshop doe je op blote voeten.

Aerial hoop workshop nijmegen

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie over deze workshop in Nijmegen en een prijsopgaaf, vul onderstaande gegevens in:

    Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.