Workshop Lapdance

Wil jij ook het hoofd van je partner op hol laten slaan maar weet je niet hoe? Volg een workshop Lapstrip en je hebt binnen no time allerlei moves om te laten zien! In deze workshop leer je een sexy choreografie, dus laat het sexy beest in je los en leer strippen en lapdance als een pro.

Na een goede warming up beginnen we met een aantal basistechnieken uit lapdance / stripdance die je nodig hebt in de choreografie die je gaat leren. Daarna starten we met de choreografie die we op muziek gaan dansen. De docent zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding. De les eindigt met een cooling down en uiteraard met een groepsfoto! Tijdens de les mag je uiteraard je resultaten vastleggen op foto of video.

Praktische Informatie

Hoe lang duurt de workshop lapdance?

De workshop duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden uitgebreid voorgedaan door de docent. De oefeningen worden individueel aangepast wanneer dat nodig is.

Waar wordt de workshop gegeven?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Kleding bij lapdance

De op en top vrouwelijke workshop lapdance vraagt natuurlijk een mooie outfit! Hoge hakken, jarretels een korset, alles mag (en niets hoeft). Zolang jij er makkelijk in kunt bewegen en je er fijn in voelt is het prima. Zorg wel dat je meerdere laagjes aantrekt, zodat je ook wat kleding tijdens de lapdance uit kunt doen.

workshop lapdance

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie over deze workshop in Nijmegen en een prijsopgaaf, vul onderstaande gegevens in:

    Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.