Paaldansen met Choreografie

Paaldansen gecombineerd met een mooie choreografie. Hoe leuk is het om aan het eind van de workshop pole choreo een mooie dans te hebben geleerd?

Stap voor stap leer je de choreografie, uiteindelijk plak je alles aan elkaar tot een mooie dans. De docent zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding.

De les eindigt met een cooling down en uiteraard met een groepsfoto! Tijdens de les mag je uiteraard je resultaten vastleggen op foto of video.

Praktische Informatie

Hoe lang duurt de workshop pole choreo?

De workshop duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden uitgebreid voorgedaan door de docent. De oefeningen worden individueel aangepast wanneer dat nodig is.

Waar wordt de workshop gegeven?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Wat moet ik aan tijdens de workshop pole choreo?

Zorg dat je een korte broek, sportbeha en eventueel een (mouwloze) top aan hebt tijdens de les. Voor paaldansen is goede grip met je blote huid essentieel, houd dus je benen en armen bloot. Paaldansen doen we op onze blote voeten, sportschoenen hoeven dus niet mee.

workshop pole choreo

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie over deze workshop in Nijmegen en een prijsopgaaf, vul onderstaande gegevens in:

    Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.