AM_Docenten_0015_Amy

Amy

Docent

Een goede vriendin van Amy sportte al een korte tijd bij Artistic Movements en had hier altijd inspirerende verhalen en toffe video’s van. Ze vond dit er zo indrukwekkend uit zien dat ze zich snel had ingeschreven voor een proefles paaldansen. Begin zomer 2021 was ze erna een paar lessen al van overtuigd dat dit haar nieuwe hobby ging worden. Dit veranderde dan ook al snel van hobby naar passie.

Al snel ging Amy van 1 les in de week naar 2 lessen. Het is een bijzonder proces als beginner om te merken dat je steeds handiger wordt in de paal en daardoor ook steeds meer durft. Omdat ze altijd al erg fanatiek ingesteld was omtrent sporten en besteedde ze hier dan ook graag veel tijd aan. Zo werd ze ook nieuwsgierig naar de andere soorten lessen bij Artistic Movements. Twerken, Excotic Pole en Modern Pole stonden dan ook al snel in haar wekelijkse agenda. Sommige zouden zeggen dat dit misschien een beetje veel is naast een fulltime job, maar Amy’s energielevel ligt dan vaak ook erg hoog en die kan ze hier het beste kwijt! Behalve dat ze het fijn vind om haar energie en stress hier kwijt te kunnen, voelt ze zich hier ook enorm gewaardeerd. Hier heeft ze het gevoel dat ze echt op een plek is waar iedereen compleet zichzelf kan zijn. Hier is alleen ruimte voor positiviteit, groei en liefde.

Het enthousiasme voor deze sporten is dan zodanig groot geworden dat er geen dag voorbijgaat dat ze er niet mee bezig ben, actief of mondeling. Paaldansen heeft een heel goed effect op je zelfverzekerdheid, kracht en lenigheid waardoor ze zoveel beter in haarvel kwam te zitten. Dit geeft Amy graag door aan andere leerlingen, haar enthousiasme wil ze niet alleen voor zichzelf houden maar deelt ze graag met iedereen om haar heen!

Gold splatter met padding
Gold splatter met padding

Het artistic movements team

Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige docenten, onder leiding van eigenaresse Loes. Iedere docent heeft haar eigen expertise die ze met veel passie overbrengt. We doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren. Waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Ons streven is dat je na een les niet alleen fysiek maar ook mentaal voldaan naar huis gaat.

Gold splatter met padding
AM_Docenten_0000_Loes

Loes

Docent / eigenaresse

AM_Docenten_0005_Lisanne

Lisanne

Docent

AM_Docenten_0003_Roos

Roos

Docent

AM_Docenten_0006_Line

Line

Docent

AM_Docenten_0004_Renate

Renate

Docent

AM_Docenten_0013_Anne

Anne

Docent

AM_Docenten_0007_Josje

Josje

Docent

AM_Docenten_0010_Ellen

Ellen

Docent

AM_Docenten_0012_Anouk

Anouk

Docent

Charelle

Charelle

Docent

AM_Docenten_0014_Annemieke

Annemieke

Docent

AM_Docenten_0011_Celine

Celine

Docent

AM_Docenten_0008_Jonne

Jonne

Docent

AM_Docenten_0009_Fleur

Fleur

Docent

AM_Docenten_0001_Iris

Iris

Docent

AM_Docenten_0015_Amy

Amy

Docent

AM_Docenten_0002_Lindy

Lindy

Docent

Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements