Workshop Aerial Hoop

Workshop Aerial Hoop

Het perfecte uitje voor als je circusachtige moves wil leren die er spectaculair uitzien. En daarvoor hoef je helemaal niet sterk of lenig te zijn! Doordat de hoepel in de lucht hangt ziet alles er al snel indrukwekkend uit. Het zal je verbazen hoe mooi en sierlijk het eruit ziet in zo’n hoepel, zelfs als het nog nooit gedaan hebt! We hebben de hoepels op verschillende hoogtes hangen en zijn altijd opties voor verschillende niveaus zodat iedereen mee kan doen.

aerial-hoop

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

  Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.

   

  Praktische informatie over de workshop Aerial Hoop

  Hoe ziet een workshop Aerial Hoop eruit?

  De workshop duurt meestal 1,5u of 2 uur en we starten altijd met een warming up. Je leert verschillende manieren om in de hoepel te komen en moves die je vanuit daar kan doen. Als we wat losse technieken hebben gedaan leer je om deze mooi met elkaar te combineren. Je kunt aan het einde dus echt een stukje bewegen in de hoepel. De docente laat altijd alles eerst zien met uitgebreide uitleg en gaat jullie helpen wanneer je het zelf gaat proberen. Er zijn veel momenten om tussendoor foto’s te maken. We sluiten af met een groepsfoto en een cooling down om de spanning van de spieren te halen.

  Waar wordt de workshop Aerial Hoop gegeven?

  De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken. Een workshop op locatie is in overleg ook mogelijk.

  Wat moet ik aan bij de workshop Aerial Hoop?

  Trek een lange aansluitende sportbroek aan. De hoepel steunt vaak in je knieholtes dus dit is niet prettig op blote huid. Eventueel kun je beenwarmers meenemen voor extra support. Verder een sport BH met een top en blote voeten.

  Boek een workshop

  Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

   Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.