Workshop Twerk

Workshop Twerk

Het perfecte uitje om lekker samen te dansen en een nieuwe skill te ontwikkelen. Je billen bewegen op muziek! Met de juiste techniek en uitleg kan heel jullie groep dit leren. Er zijn verschillende technieken en houdingen om te twerken. Deze worden eerst los uitgelegd en uitgebreid geoefend. Daarna wordt alles gecombineerd tot een energieke choreografie. De docente zorgt ervoor dat iedereen op haar eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding. De choreografie mag gefilmd worden en we maken wat leuke groepsfoto’s.

cursus-twerken

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

  Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.

   

  Praktische informatie over de Twerk workshop

  Hoe ziet de Twerk workshop eruit?

  De workshop duurt meestal 1,5 of 2 uur en begint altijd met een warming up. Zo komen jullie alvast los en gaan we de spieren in de billen en heupen voorbereiden. De docente gaat Twerk technieken uitgebreid uitleggen waarbij veel aandacht gaat naar de juiste houding en welke spieren je wel en juist niet moet gebruiken. Er is veel tijd om alles te oefenen voor we het gaan combineren tot een choreografie. Deze leren we in korte stukjes zodat iedereen het kan onthouden. De choreografie wordt aan het einde gefilmd en we maken wat leuke groepsfoto’s voor we afsluiten met een cooling down.

  Waar wordt de workshop Twerk gegeven?

  De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken. Een workshop op locatie is in overleg ook mogelijk.

  Wat voor kleding moet ik aan bij de Twerk workshop?

  Trek gemakkelijk zittende (sport)kleding aan. Een korte broek die niet strak om je billen heen zit zodat je voelt of ze bewegen met een sportbh en eventueel een t shirt. Neem sportschoenen mee waarom je goed kunt bewegen.

  Boek een workshop

  Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

   Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.