Twerk Workshop

Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest? Doe een Twerk workshop! Bij onze workshop Twerk doe je de meest creatieve moves met je billen en heupen. Deze vorm van dansen zie je ook veel terug in videoclips, dus verwacht opzwepende beats en een leuke choreografie!

Je leert tijdens de workshop de basistechnieken van het Twerken. Daarna starten we met een stap-voor-stap choreografie. De docent zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding.

De les eindigt met een cooling down en uiteraard met een groepsfoto! Tijdens de les mag je uiteraard je resultaten vastleggen op foto of video.

Praktische Informatie workshop Twerk

Hoelang duurt de workshop Twerk?

De workshop duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden uitgebreid voorgedaan door de docent. De oefeningen worden individueel aangepast wanneer dat nodig is.

Waar wordt de workshop gegeven?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Wat moet ik aan tijdens de Twerk workshop?

Trek gemakkelijk zittende (sport)kleding aan. Een korte broek, sport-BH en shirt met korte mouwen zijn aan te raden. Neem fijn zittende sportschoenen mee.

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie over deze workshop in Nijmegen en een prijsopgaaf, vul onderstaande gegevens in:

    Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.