Tarieven lessen

We hebben verschillende tarieven voor onze leden, voor ieder wat wils. Met alle abonnementen en strippenkaarten kun je alle lessen volgen. Zo kun je verschillende dingen uitproberen. Tarieven van workshops vind je hier.

Jaar abonnementen

Jaar abonnementen

Je kan hiermee alle lessen volgen, dit kan ook elke week een andere les zijn. Dit plan je zelf handig in online of in de app. Lessen zijn 4 weken geldig dus als je een week niet kunt, kun je deze les de week ervoor of erna inplannen. Het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Na 1 jaar wordt het abonnement omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement voor een hoger tarief. Het is natuurlijk ook mogelijk om dan weer tegen een voordeliger tarief een nieuw abonnement af te sluiten.

12 maanden

1x per week

€ 40,50  p.m

12 maanden

2x per week

€ 69,-  p.m

12 maanden

3x per week

€ 94,-  p.m

12 maanden

4x per week

€ 122,-  p.m

Kwartaal abonnement

Kwartaal abonnement

Je kan hiermee alle lessen volgen, dit kan ook elke week een andere les zijn. Dit plan je zelf handig in online of in de app. Lessen zijn 4 weken geldig dus als je een week niet kunt kun je deze les de week ervoor of erna inplannen. Het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Na 1 kwartaal wordt het abonnement omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement voor een hoger tarief. Het is natuurlijk ook mogelijk om dan weer tegen een voordeliger tarief een nieuw abonnement af te sluiten.

3 maanden

1x per week

€ 54,-  p.m

Strippen kaarten

Strippenkaarten

Je kan hiermee ook alle lessen volgen, dit kan ook elke week een andere les zijn. Dit plan je zelf handig in online of in de app. Lessen dienen voor de einddatum van de strippenkaart opgemaakt te worden, anders komen ze te vervallen. Na de einddatum wordt je strippenkaart niet automatisch verlengd.

12 maanden

52 strippen

€ 486,-

6 maanden

26 strippen

€ 288,-

3 maanden small

8 strippen

€ 120,-

3 maanden extra lessen

8 strippen

€ 80,-

Studenten tarief

Studententarief

Je kunt alleen gebruikmaken van dit tarief als je aan kunt tonen dat je op moment van inschrijving fulltime naar school gaat of studeert. Je kiest zelf de duur van het abonnement (kwartaal of jaar) en kan alle lessen volgen, dit kan ook elke week een andere les zijn. Dit plan je zelf handig in online of in de app. Lessen zijn 4 weken geldig dus als je een week niet kunt kun je deze les de week ervoor of erna inplannen. Het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Na de contractduur wordt het abonnement omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement voor een hoger tarief. Het is natuurlijk ook mogelijk om dan weer tegen een voordeliger tarief een nieuw abonnement af te sluiten.

12 maanden

1x per week

€ 36,-  p.m

12 maanden

2x per week

€ 64,-  p.m

3 maanden

1x per week

€ 47,-  p.m

Kids

Kids

Een kids jaar- of halfjaarabonnement wordt maandelijks betaald. In de kerst- en zomervakanties gaan de lessen niet door, dit is verwerkt in het maandtarief. De kinderen kunnen elke week kiezen welke kidsles ze willen volgen. Lessen plan je handig zelf online in of via de app. Het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Na de contractduur wordt het abonnement omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement voor een hoger tarief. Het is natuurlijk ook mogelijk om dan weer tegen een voordeliger tarief een nieuw abonnement af te sluiten.

12 maanden

1x per week

€ 26,-  p.m

6 maanden

1x per week

€ 37,-  p.m

Meedoen regeling

Meedoenregeling

Je kunt bij Artistic Movements gebruikmaken van de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen. Als je hiervoor in aanmerking komt kun je een jaarabonnement voor 1x per week afsluiten voor 25 euro per maand. Of gratis een strippenkaart van 12 strippen die 20 weken geldig is. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wil maken.

12 maanden

1x per week

€ 25,-  p.m

20 weken

12 strippen

€ 0,-  p.m

Heb je een vraag?

Benieuwd welk abbonement het beste bij jou past?
Vragen over hoe de les er precies uitziet? Stuur ons een berichtje.