Workshop Paaldansen

Paaldansen is verslavend! Tijdens de Workshop Paaldansen maak je op een leuke manier kennis met deze sport. Paaldansen is een full body workout waarbij je werkt aan kracht, lenigheid en conditie. Daarnaast is het een boost voor je zelfvertrouwen.

Na een goede warming up beginnen we met een aantal basistechnieken paaldansen. Je leert verschillende draaien rondom de paal, omhoog klimmen en zitten in de paal. De docent zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding.

De les eindigt met een cooling down en uiteraard met een groepsfoto! Tijdens de les mag je uiteraard je resultaten vastleggen op foto of video.

Praktische Informatie

Hoe lang duurt de workshop paaldansen?

De workshop duurt standaard 2 uur (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk). Alle oefeningen worden uitgebreid voorgedaan door de docent. De oefeningen worden individueel aangepast wanneer dat nodig is.

Waar wordt de workshop paaldansen gegeven?

De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken.

Wat moet ik aan tijdens de workshop?

Zorg dat je een korte broek, sportbeha en eventueel een (mouwloze) top aan hebt tijdens de les. Voor paaldansen is goede grip met je blote huid essentieel, houd dus je benen en armen bloot. Paaldansen doen we op onze blote voeten, sportschoenen hoeven dus niet mee.

workshop paaldansen in nijmegen

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in: