Workshop Paaldansen

Workshop Paaldansen

Het perfecte uitje om samen iets actiefs te doen en nieuwe dingen te leren! Al onze paaldans workshops worden goed begeleid door deskundige docenten. We bieden altijd opties voor verschillende niveaus zodat iedereen mee kan doen.

Je hebt bij ons de keuze uit 3 verschillende stijlen workshops paaldansen:

Paaldansen

Leer verschillende draaien, hoe je in de paal omhoog kan klimmen en zitten, losse moves en hoe je die mooi met elkaar kunt combineren.

Pole Choreo

Deze workshop is meer gericht op het dansgedeelte van paaldansen. We oefenen moves eerst los en gaan ze dan combineren tot een choreo op muziek.

Sexy Paaldansen

Leer paaldansen op hoge hakken en moves combineren tot een sexy choreografie. Kan eventueel ook gecombineerd worden met striptease of burleske.

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

  Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.

   

  Praktische informatie over de workshop Paaldansen

  Hoe ziet de workshop paaldansen eruit?

  Alle paaldans workshops duren meestal 1,5u tot 2u en beginnen altijd met een warming up. Dit is belangrijk om de spieren voor te bereiden en blessures te voorkomen. Daarna gaat de docente alles voordoen en uitleggen. Je krijgt uitgebreid de tijd om te oefenen en waar nodig krijg je extra begeleiding. Bij een choreografie wordt deze in stukjes aangeleerd zodat iedereen het kan onthouden. De workshop eindigt met een cooling down en groepsfoto, uiteraard mogen er tussendoor ook foto’s en filmpjes gemaakt worden.

  Waar wordt de workshop Paaldansen gegeven?

  De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken. Een workshop op locatie is in overleg ook mogelijk.

  Wat voor kleding moet ik aan bij paaldansen?

  Zorg dat je een korte broek, sportbeha en eventueel een (mouwloze) top aan hebt. Je hebt geen schoenen nodig, we trainen op blote voeten.

  Je hebt je blote huid nodig om grip te hebben aan de paal. Daarom is het handig om je armen en benen bloot te houden. Als je dit niet prettig vindt of niet hebt kun je in andere kleding meedoen, je hoeft niks nieuws aan te schaffen.

  Boek een workshop

  Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

   Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.