Lesaanbod

Lessen

Bij Artistic Movements kan je cursussen volgen in alle sporten en beweegvormen die we aanbieden. Alle cursussen duren 12 weken en hebben drie startmomenten in het jaar. Omdat de cursussen op niveau gaan en elke cursus specifiek is opgebouwd, is het alleen mogelijk om tijdens de eerste drie lessen van een cursus een proefles te volgen en in te stromen. Daarna is het handiger om te wachten tot het volgende startmoment van een cursus zodat je niet teveel achter raakt. We hebben ook cursussen die voor alle niveaus zijn en waar een specifieke opbouw niet van toepassing is, hier kan je elke gewenst moment een proefles volgen en instromen.

De groepen bestaan uit maximaal tien personen. Zo krijgt iedereen genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding en kan de docent goed overzicht houden. Wij bieden veilige en vakkundige lessen, door de groepen relatief klein te houden, zorgen we ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo de sport kan leren.

Wat moet ik meenemen?

Zorg dat je een flesje water en een handdoek bij je hebt. Wij verzorgen de yogamatjes, om hygiënische redenen vragen we je om de handdoek op het matje te leggen als je begint met de les.

Hoe ziet een les eruit?

Elke les begint met een warming up van ongeveer 15 minuten. De warming up is een belangrijk onderdeel van de les. We maken de spieren goed warm en soepel wat het risico op blessures vermindert. Daarna begint de kern van de les, dus Paaldansen, Aerial Hoop, Acro Yoga, etc. We sluiten elke les af met een korte cooling down.

Lesaanbod