Workshops

Op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of misschien wel een bedrijfsfeest? Bij ons kun je de leukste workshops volgen, exclusief voor jullie groep!

paaldansen in nijmegen

Workshop Paaldansen

Paaldansen is topsport en tijdens de Workshop Paaldansen laten we je op een leuke manier kennis maken met deze mooie sport

aerial hoop lessen in nijmegen

Workshop Aerial Hoop

Aerial Hoop ken je misschien wel uit het circus, tijdens deze workshop ga je het zelf Doen! Je gaat oefeningen uitvoeren in een grote hoepel die in de lucht hangt.

twerk lessen in nijmegen

Workshop Twerk

Ben jij soepel in de heupen en gek op dansen? Dan is een workshop twerk echt wat voor jou! Bij Twerk doe je de meest creatieve moves met je billen en heupen.

workshop lapstrip in nijmegen

Workshop Lapdance

Wil jij ook het hoofd van je partner op hol laten slaan maar weet je niet hoe? Volg een workshop Lapstrip en je hebt binnen no time allerlei moves om te laten zien!

Workshop burlesque in nijmegen

Workshop Burlesque

Dansen als Dita von Teese en de kunst van het verleiden onder de knie krijgen? Doe dan een workshop Burlesque! Leer sexy en verleidelijk dansen op sexy nummers.

paaldanslessen exotic pole nijmegen

Workshop Exotic Pole

Exotic Pole is een paaldansstijl op hoge hakken (pleasers) die afkomstig is uit Rusland. Tijdens deze workshop leer je sierlijk bewegen in en rond de paal.

handstand les in nijmegen

Workshop Handstand

In deze workshop leer je de basisbeginselen van een goede handstand. Op je handen leren staan vergt oefening, maar als je het eenmaal kan, wil je blijven oefenen!

paaldanslessen modern pole nijmegen

Workshop Pole Choreo

Tijdens de ze workshop leer je simpele paaldanstechnieken te combineren met dans. Met als resultaat een mooie en vloeiende choreografie op passende muziek.

Vragen of reserveren?

Neem gerust contact met mij op

06 46078800

Ook via WhatsApp

Van Rosenburgweg 8

6537 TM Nijmegen