Workshop Aerial Yoga

Workshop Aerial Yoga

Het perfecte uitje voor als je op zoek bent naar een workshop waarbij je wordt uitgedaagd maar waar je ook ontspannen van wordt. Aerial Yoga is een vorm van yoga waarbij de oefeningen uitgevoerd worden in een doek wat in de lucht hangt. Hierdoor is het wat speelser dan reguliere yoga en makkelijker vol te houden voor mensen met rug-, schouder- en polsklachten. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen omdat de docenten altijd meerdere opties hebben om oefeningen moeilijker of makkelijker te maken.

paaldansen-voor-beginners

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

  Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.

   

  Praktische informatie over de workshop Aerial Yoga

  Hoe ziet een workshop Aerial Yoga eruit?

  We starten met wat ademhalingsoefeningen om je aandacht bij jezelf te brengen en een intentie voor jezelf te zetten. Dan gaan we verder met het doek waar we verschillende flows doen waarbij je heel je lichaam gebruikt. Ook doen we altijd een inversion, waarbij je ondersteboven in het doek hangt. Dit klinkt heftig maar we gaan dit uitgebreid uitleggen en je waar nodig helpen zodat iedereen dit veilig kan doen. Omdat het doek je ondersteunt heb je hier geen kracht voor nodig. Integendeel, de druk op je wervelkolom vermindert en dit haalt spanning van je nek, rug en schouders. De workshop wordt afgesloten met een ontspanning waarbij het doek als hangmat gebruikt wordt.

  Waar wordt de workshop Aerial Yoga gegeven?

  De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken. Een workshop op locatie is in overleg ook mogelijk.

  Wat voor moet ik aan voor de workshop Aerial Yoga?

  Kleding waarin jij je prettig voelt en goed kunt bewegen. Het liefst aansluitend, zodat je niet in het doek blijft hangen. Aerial Yoga beoefen je op blote voeten. Neem eventueel dikke sokken en een vestje mee voor de eindontspanning.

  Boek een workshop

  Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

   Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.