Sexy Movement

Voel je op en top vrouw met deze sensuele dansles

Leer vloeiend en sensueel dansen op verschillende stijlen muziek, waarbij je ook gebruik leert maken van stripelementen of bijvoorbeeld stoelen als attribuut. Sexy Movement is een combinatie van striptease, burlesque en moderne dans. Deze diverse dans staat in het teken van vrouwelijkheid en sierlijkheid. Gegarandeerd een boost voor je zelfvertrouwen! Alle niveaus mogen instromen, ervaring is niet vereist.

Sensueel & sexy

Je leert sensueel en sexy bewegen op muziek, samengebracht in een mooie choreografie. Waarbij er veel aandacht besteed wordt aan techniek.

Kleine groepen

Een les sexy movement bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is dus altijd ruimte voor veel persoonlijke aandacht en extra uitleg.

Boost je zelfvertrouwen

Voel je op en top vrouw door een mooie, sensuele choreografie te leren tijdens de lessen.

Meld je aan

Meld je aan voor de volledige cursus voor €50, of volg losse lessen van €15 per keer.

Praktische informatie

Voor wie is sexy movement geschikt?

Deze les is voor alle niveaus, een dansachtergrond is niet nodig. Integendeel: dat is iets wat je leert tijdens de lessen

Hoe ziet een les sexy movement eruit?

We beginnen altijd met een goede opwarming, daarna gaan we aan de slag met de choreografie. Deze doen we samen, stap voor stap. De dans wordt individueel aangepast wanneer dat nodig is, zodat iedereen op haar eigen niveau mee kan doen. We sluiten de les af met wat stretchoefeningen om de spanning van de spieren te halen en te werken aan onze lenigheid.

Wat voor kleding moet ik aan?

Draag kleding waar jij je mooi, prettig en vrouwelijk in voelt. Niets moet, alles mag. Een lange sportbroek of kniekousen zijn aan te raden voor het grondwerk.

We dansen op hakken, zorg dat je hakken draagt waar je goed op kunt dansen (én je per ongeluk uit kunt schoppen).