Exotic Pole - Sexy Paaldansen

Altijd al sexy willen paaldansen op muziek?

Exotic Pole is een paaldansstijl op hoge hakken (pleasers) afkomstig uit Rusland. Je leert je sierlijk bewegen in en rond de paal door middel van headrolls, bodyrolls, spins en simpele trucs. De focus ligt vooral op het aanleren van een choreografie en hoe je alle technieken vloeiend en op een sexy manier aan elkaar kan dansen.

Sexy Moves

De focus bij de les Exotic Pole ligt op het aanleren van een sexy choreografie. Technieken en moves worden stap voor stap voorgedaan

Kleine groepen

Een les Exotic Pole bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is dus altijd ruimte voor veel persoonlijke aandacht en extra uitleg.

Choreografie

In deze les leer je paaldanstechnieken te combineren met een sexy choreografie

Wil je een proefles volgen?

Je kunt altijd vrijblijvend een proefles volgen.

Meld je eenvoudig aan via Fitmanager. Tot snel!

Praktische informatie

Voor wie?

Deze les is geschikt voor iedereen die elegant wilt leren dansen op hoge hakken.

Het is wel handig om de basis van het paaldansen een beetje onder de knie hebben zodat je je kan concentreren op de choreografie. Het is dan ook aan te raden eerst de starters 1 Paaldansen te volgen.

Hoe ziet de les eruit?

De les begint altijd met een goede warming up voor het hele lichaam.

Daarna trekken we onze hoge hakken aan en beginnen met wat simpele moves om even te wennen aan de nieuwe hoogte. Hierna volgt de choreografie. We herhalen wat we vorige week hebben gedaan en voegen een nieuw stuk toe waar stap voor stap doorheen wordt gelopen.

De les wordt afgesloten met een cooling down.

Wat moet ik aan?

Stevige hoge hakken (pleasers), je kan ons hierbij om advies vragen. Verder draag je een korte (paaldans)broek, sportbeha en eventueel een top.

Uiteraard mag je ook sexy netkousen meenemen. Eventueel kan je er voor kiezen om kniebeschermers of beenwarmers te dragen voor het vloerwerk.