Twerk / Dancehall Lessen

Méga veel fun hebben en ondertussen je lijf een flinke workout geven?

Je billen bewegen op muziek. Maar deze les is nog veel meer dan dat! Alle bewegingen worden goed uitgelegd en daarna gecombineerd in een dancehall choreografie. Je wordt niet alleen super vrolijk van een les Twerken, het is ook nog eens de beste workout voor mooi gevormde billen en benen. Ook je buikspieren en conditie krijgen een flinke boost van een goede twerk les. Reken maar dat je de volgende dag spierpijn hebt! Twerken is voor alle niveaus, ervaring heb je niet nodig.

Choreografie

De focus ligt op het leren van Twerk technieken, om die vervolgens te combineren in een energieke en leuke choreografie.

Voor mooie billen & benen

Niet alleen is Twerken enorm leuk om te doen, het is ook de perfecte workout voor je billen, benen én heupen.

Kleine groepen

Een les bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is dus altijd ruimte voor veel persoonlijke aandacht en extra uitleg.

Boek een proefles

Nieuwsgierig geworden naar onze Twerk / Dancehall les? Volg dan vrijblijvend een proefles.

Meld je nu eenvoudig aan in Fitmanager.

Praktische informatie

Voor wie is de les geschikt?

De les is geschikt voor iedereen die graag wil leren Twerken.

Ervaring met dansen of twerken is niet nodig om mee te kunnen doen.

Hoe ziet de les eruit?

De les bestaat allereerst uit een warming up waarbij de nadruk ligt op het opwarmen van de heupen, billen en benen. Daarna leren we elke week een stuk choreografie. Alle twerk- en danstechnieken worden uiteraard uitgelegd en geoefend.

Wat voor kleding moet ik aan?

Zorg dat je (sport)kleding draagt waarin je makkelijk kan bewegen. Je krijgt het warm, houd daar rekening mee (lange broek of lange mouwen zijn niet aan te raden). Ook zijn sportschoenen of sneakers handig om op te dansen. Vergeet vooral je handdoek en een flesje water niet mee te nemen!