Twerk / Dancehall Lessen

Wil je mooi gevormde benen en billen en houd je van dansen? Dan is de les Twerk / Dancehall echt wat voor jou.

Deze populaire dansvorm zie je steeds vaker terug in videoclips. Twerken is niet alleen enorm leuk om te doen, het is ook de perfecte workout voor je heupen, billen en benen. Ook je buikspieren en conditie krijgen een flinke boost van een goede twerk les. Reken maar dat je de volgende dag spierpijn hebt!

Choreografie

De focus ligt op het leren van Twerk technieken, om die vervolgens te combineren in een energieke en leuke choreografie.

Voor mooie billen & benen

Niet alleen is Twerken enorm leuk om te doen, het is ook de perfecte workout voor je billen, benen én heupen.

Kleine groepen

Een les bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is dus altijd ruimte voor veel persoonlijke aandacht en extra uitleg.

Boek een proefles

Nieuwsgierig geworden naar onze Twerk / Dancehall les? Volg dan vrijblijvend een proefles. Een proefles kost €5,- en is gratis wanneer je lid wordt.

Meld je nu eenvoudig aan in Fitmanager.

Praktische informatie

Voor wie is de les geschikt?

De les is geschikt voor iedereen die graag wil leren Twerken.

Ervaring met dansen of twerken is niet nodig om mee te kunnen doen.

Hoe ziet de les eruit?

De les bestaat allereerst uit een warming up waarbij de nadruk ligt op het opwarmen van de heupen, billen en benen. Daarna leren we elke week een stuk choreografie. Alle twerk- en danstechnieken worden uiteraard uitgelegd en geoefend.

Wat voor kleding moet ik aan?

Zorg dat je (sport)kleding draagt waarin je makkelijk kan bewegen. Je krijgt het warm, houd daar rekening mee (lange broek of lange mouwen zijn niet aan te raden). Ook zijn sportschoenen of sneakers handig om op te dansen. Vergeet vooral je handdoek en een flesje water niet mee te nemen!