Twerk / Dancehall Lessen

Twerk / Dancehall

Wil jij leren hoe je je billen kunt bewegen op muziek?

En deze les is nog veel meer dan dat! Twerk technieken worden uitgebreid uitgelegd en geoefend. Je leert de juiste houding en welke spieren je moet gebruiken. Dan gaan we dit combineren tot een energieke dancehall choreografie. Hier word je niet alleen super vrolijk van, het is ook nog eens de beste workout voor mooi gevormde billen en benen. Ook je buikspieren en conditie komen aan bod, reken maar dat je de volgende dag spierpijn hebt! Twerken is voor alle niveaus, je hebt geen ervaring met dans of andere beweging nodig.

Aanmelden voor de les

Kijk in het lesrooster wanneer deze les gegeven wordt of meld jezelf direct aan voor een vrijblijvende proefles!

Aanmelden Twerk / Dancehall

Choreografie

We werken altijd meerdere weken aan een choreografie zodat je jezelf blijft verbeteren en steeds langer achter elkaar kunt dansen.

Mooie billen & benen

Twerk & Dancehall is niet alleen een goede cardio training. Het is ook de perfecte workout voor je billen, benen en heupen en het helpt om je onderrug sterker te maken.

Kleine groepen

Een les bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is er altijd ruimte voor veel persoonlijke aandacht en extra uitleg. En je leert de andere mensen in je groep snel kennen. Ook het sociale aspect van sporten wordt bij ons meegenomen!

Praktische informatie

Voor wie is de les geschikt?

De les is geschikt voor iedereen die graag wil leren twerken. En/of als je van (energieke) dansen houdt of dit juist wil leren. Ervaring met dansen of twerk is niet nodig om mee te kunnen doen.

Hoe ziet een les Twerk & Dancehall eruit?

De les begint met een warming up waarbij de nadruk ligt op het opwarmen van de heupen, billen en benen. Daarna leren we elke week een stuk choreografie. Alle twerk- en danstechnieken worden eerst los uitgelegd en geoefend. Aan het einde wordt de choreo gefilmd (alleen degene die willen). We sluiten af met een cooling down.

Wat voor kleding moet ik aan?

Sportkleding waarin je makkelijk kunt bewegen met sneakers of sportschoenen. Liever geen strakke broek, dan voel je minder goed of je billen bewegen. Als je kniebeschermers hebt kun je die meenemen.

Boek een proefles

Nieuwsgierig geworden naar onze Twerk & Dancehall lessen? Volg vrijblijvend een proefles.