Workshop Twerk & Pole

Workshop Twerk & Pole

Het perfecte uitje voor iedereen die twijfelt tussen Twerk en Paaldansen, je krijgt het namelijk allebei! Je leert je billen bewegen op muziek. Met de juiste techniek, uitleg en wat oefening kan iedereen dit leren. Dit gaan we combineren met spins, climbs en moves in- en om de paal. En uiteindelijk gaan we dit samenbrengen tot een energieke choreografie. De docente zorgt ervoor dat iedereen op haar eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding.

cursus-twerken

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

  Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.

   

  Praktische informatie over de workshop Twerk & Pole

  Hoe ziet de workshop Twerk & Pole eruit?

  De workshop Twerk & Pole duurt meestal 1,5 of 2 uur en begint altijd met een warming up. Zo komen jullie alvast los en gaan we de spieren in de billen en heupen voorbereiden. De docente gaat Twerk technieken uitgebreid uitleggen waarbij veel aandacht gaat naar de juiste houding en welke spieren je wel en juist niet moet gebruiken. Ook paaldanstechnieken worden stap voor stap uitgelegd en er is veel tijd om alles te oefenen voor we het gaan combineren tot een choreografie. Deze leren we in korte stukjes zodat iedereen het kan onthouden. De choreografie wordt aan het einde gefilmd en we maken wat leuke groepsfoto’s voor we afsluiten met een cooling down.

  Waar wordt de workshop Twerk & Pole gegeven?

  De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken. Een workshop op locatie is in overleg ook mogelijk.

  Wat moet ik aan tijdens de twerk workshop?

  Trek gemakkelijk zittende (sport)kleding aan. Een korte broek die niet strak om je billen heen zit (zodat je voelt of ze bewegen) met een sportbh en eventueel een t shirt. Neem sportschoenen mee waarop je goed kunt bewegen. Je hebt je blote huid nodig om grip te hebben aan de paal. Daarom is het handig om je armen en benen bloot te houden.

  Boek een workshop

  Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

   Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.