Workshop Sexy Movement

Workshop Sexy Movement

Het perfecte uitje voor als je op zoek bent naar een super sexy workshop. Vrouwelijke dansvormen zoals burleske, lapdance en striptease worden met elkaar gecombineerd. Het gaat er niet zozeer om dat bewegingen perfect uitgevoerd worden, we besteden vooral aandacht aan je sexy voelen. Striptease is nooit naakt, je leert hoe je bijv een jasje sexy uit kan trekken als onderdeel van de choreografie. De docente zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar zij zichzelf prettig bij voelt en geeft waar nodig extra begeleiding. Als je liever een workshop burleske, lapdance of striptease los wil volgen dan kan dit natuurlijk. Alle workshops zijn voor alle niveaus, leeftijden en lichaamstypes.

paaldansen-voor-beginners

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

  Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.

   

  Praktische informatie over de workshop Sexy Movement

  Hoe ziet de workshop Sexy Movement eruit?

  Meestal duurt de workshop 1,5 of 2 uur en we beginnen altijd met een warming up. Zo kom je alvast een beetje los en bereiden we de spieren voor. De docente gaat alle sexy movements eerst laten zien, daarna uitgebreid uitleggen en dan ga je het zelf oefenen. De bewegingen worden gecombineerd tot een choreografie die we in korte stukjes aanleren zodat iedereen het kan onthouden. Ook doet de docente altijd mee zodat je haar kan volgen. De choreo mag gefilmd worden en we sluiten af met een groepsfoto en cooling down.

  Waar wordt de Sexy Movement workshop gegeven?

  De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken. Een workshop op locatie is in overleg ook mogelijk.

  Wat moet ik aan voor de workshop Sexy Movement?

  Kleding waarin jij je mooi, prettig en vrouwelijk in voelt. Niets moet, alles mag. We raden aan je knieën te bedekken voor het grondwerk. We dansen op hakken. Zorg ervoor dat je hakken draagt waar je goed op kunt dansen die je niet per ongeluk uit kunt schoppen. De workshop kan ook op blote voeten gevolgd worden.

  Boek een workshop

  Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

   Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.