AM_Docenten_0007_Josje

Josje

Docent

Na het afronden van haar theaterstudie in Berlijn wilde Josje Eijkenboom haar liefde voor bewegen verder ontwikkelen. Ze wilde verbinden en verenigen, eenheid vinden zoals bij de aerial yoga (body & mind) en het creatieve, speelse en uitdagende van de performance wereld combineren. Performer zijn in jouw leven: groots en meeslepend en kwetsbaar en intiem. Zo zoekende naar balans werd Artistic Movements een belangrijke schakel in dat proces . Jezelf leren omarmen; dat is een van de belangrijke lessen die de Artistic Movements studio haar leerde.

De eerste les bij Artistic Movements volgde Josje, na het afronden van haar Aerial yoga opleiding, om haar Aerial yoga practice bij te houden. Onverwacht werd ze uitgenodigd om ook een paaldansles te komen proberen. Totaal buiten haar comfort zone en niks voor haar, dacht ze! Niets bleek minder waar… Vrijwel direct voelde ze de warme en open sfeer in de studio; veel ruimte om elkaar te supporten en verder te helpen en allerlei soorten mensen! Die diversiteit en veiligheid zorgde ervoor dat ze in korte tijd vol zelfvertrouwen, kracht kon opbouwen en nieuwe kanten van zichzelf ontdekte. Inmiddels geeft ze Aerial yoga lessen, Paaldansen (tricks) voor beginners en Hammock/Yoga workshops; Een perfecte aanvulling op haar werk als actrice.  Ze hoopt op deze manier op haar beurt te mogen inspireren en bij te dragen aan het proces om onze  binnen- en buitenwereld bij elkaar te  brengen; zodat een ieder zichzelf op huneigen manier in al hundiversiteit, vol energie durft te tonen. 

Gold splatter met padding
Gold splatter met padding

Het artistic movements team

Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige docenten, onder leiding van eigenaresse Loes. Iedere docent heeft haar eigen expertise die ze met veel passie overbrengt. We doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren. Waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Ons streven is dat je na een les niet alleen fysiek maar ook mentaal voldaan naar huis gaat.

Gold splatter met padding
AM_Docenten_0000_Loes

Loes

Docent / eigenaresse

AM_Docenten_0005_Lisanne

Lisanne

Docent

AM_Docenten_0003_Roos

Roos

Docent

AM_Docenten_0006_Line

Line

Docent

AM_Docenten_0004_Renate

Renate

Docent

AM_Docenten_0013_Anne

Anne

Docent

AM_Docenten_0007_Josje

Josje

Docent

AM_Docenten_0010_Ellen

Ellen

Docent

AM_Docenten_0012_Anouk

Anouk

Docent

Charelle

Charelle

Docent

AM_Docenten_0014_Annemieke

Annemieke

Docent

AM_Docenten_0011_Celine

Celine

Docent

AM_Docenten_0008_Jonne

Jonne

Docent

AM_Docenten_0009_Fleur

Fleur

Docent

AM_Docenten_0001_Iris

Iris

Docent

AM_Docenten_0015_Amy

Amy

Docent

AM_Docenten_0002_Lindy

Lindy

Docent

Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements