AM_Docenten_0006_Line

Line

Docent

“Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd.” 

 Een beetje cliché, maar oh zo waar voor Line. Dansen maakt je blij, vrij en fit. Na in 2014 de Bachelor Dans/Choreografie op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten afgerond te hebben wilde Line even totaal iets anders dan ballet en moderne dans, maar wel iets in lijn met bewegen en sport. Zo kwam ze uit bij Artistic Movements. Daar werd ze na les 1 al verliefd op de paalsport. Het is vrouwelijk, je wordt er ontzettend sterk van en je kan altijd blijven ontwikkelen. Dat vindt Line zo mooi aan alle verschillende disciplines bij Artistic Movements. Daarnaast vond ze het ontzettend mooi dat iedereen elkaar zo motiveert om iets te proberen en elkaar toejuicht als iets goed gaat, maar elkaar ook helpt wanneer iets nog niet zo goed lukt. Na een paar maanden trainen heeft ze toen de les Modern Pole opgestart en heeft ze een interne opleiding gedaan om ook gewone paaldanslessen te gaan geven. Daarnaast heeft ze een Twerk Instructor opleiding gevolgd en zodoende is toen de eerste Twerk les in Oost-Nederland gestart bij Artistic Movements.

 Een paar jaar later heeft Line haar eigen studio, Aerial Arts Uden, opgestart. Hier is ze bijna elke doordeweekse avond, maar Artistic Movements is ook haar thuis. Daarom kan je haar nog vinden in onze studio op de dinsdagavonden, o.a. in de lessen Twerk&Dancehall, Contemporary Pole en Exotic Pole. Daarnaast heeft ze een waardevol samenwerkingsverband met eigenaresse Loes, waarmee ze samen diverse evenementen organiseert. Bijvoorbeeld de Aerial Movements shows, waar ze al hun leerlingen kunnen zien schitteren op het podium. 

Gold splatter met padding
Gold splatter met padding

Het artistic movements team

Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige docenten, onder leiding van eigenaresse Loes. Iedere docent heeft haar eigen expertise die ze met veel passie overbrengt. We doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren. Waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Ons streven is dat je na een les niet alleen fysiek maar ook mentaal voldaan naar huis gaat.

Gold splatter met padding
AM_Docenten_0000_Loes

Loes

Docent / eigenaresse

AM_Docenten_0005_Lisanne

Lisanne

Docent

AM_Docenten_0003_Roos

Roos

Docent

AM_Docenten_0006_Line

Line

Docent

AM_Docenten_0004_Renate

Renate

Docent

AM_Docenten_0013_Anne

Anne

Docent

AM_Docenten_0007_Josje

Josje

Docent

AM_Docenten_0010_Ellen

Ellen

Docent

AM_Docenten_0012_Anouk

Anouk

Docent

Charelle

Charelle

Docent

AM_Docenten_0014_Annemieke

Annemieke

Docent

AM_Docenten_0011_Celine

Celine

Docent

AM_Docenten_0008_Jonne

Jonne

Docent

AM_Docenten_0009_Fleur

Fleur

Docent

AM_Docenten_0001_Iris

Iris

Docent

AM_Docenten_0015_Amy

Amy

Docent

AM_Docenten_0002_Lindy

Lindy

Docent

Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements