AM_Docenten_0004_Renate

Renate

Docent

Renate was in 2019 op zoek naar iets nieuws na jaren fitness, boksen, yoga en salsa dansen en ging bij Artistic Movements Twerklessen volgen. Daar voelde ze zich meteen thuis door de goede sfeer en de leuke docenten.

Al heel snel werd ze gevraagd of ze ook een keer wilde meedoen met de paaldanslessen. Zo begon haar avontuur en heeft ze een nieuwe passie ontdekt. Renate is een zeer gedreven persoon. Hierdoor heeft ze zich in een korte tijd ontwikkeld van beginner paaldansen tot paaldansdocent. Renate leert snel en maakt dingen snel eigen. Zo geeft ze af en toe ook Fit2Fly, en de workshop Twerk.

Renate vindt het combineren van techniek, kracht, flexibiliteit, coördinatie en creativiteit veel uitdaging hebben. En alles wat een uitdaging is spreekt haar wel aan! Daarnaast heb je binnen paalsport ook de verschillende disciplines die een boost geven aan de vrouwelijke energie en zelfvertrouwen. Dit maakt paaldansen dus echt een complete sport.

Met het lesgeven hoopt Renate al deze verschillende aspecten aan te kunnen spreken en te ontwikkelen. Mensen motiveren en inspireren vindt ze hierbij ook belangrijk. Het is mooi om bij iedereen te zien waar hun kracht en kwaliteiten zitten en deze verder te ontwikkelen.

Het geeft Renate veel voldoening om mensen te zien ontwikkelen, op welke manier dan ook. Ontwikkelen is een proces en Artistic Movements dé veilige plek hiervoor. Daarnaast vindt Renate het belangrijk dat mensen plezier hebben in wat ze doen. Lekkere muziek, goede sfeer binnen de groep, grapjes maken en iedereen een goed gevoel geven is voor haar de basis in de lessen. Soms lukt het niet meteen om een ‘move of trick’ goed uit te voeren, maar het gevoel krijgen dat je in een proces zit en plezier hierin ervaart en (kleine) stapjes maakt is voor Renate het allerbelangrijkste. 

 
Gold splatter met padding
Gold splatter met padding

Het artistic movements team

Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige docenten, onder leiding van eigenaresse Loes. Iedere docent heeft haar eigen expertise die ze met veel passie overbrengt. We doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren. Waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Ons streven is dat je na een les niet alleen fysiek maar ook mentaal voldaan naar huis gaat.

Gold splatter met padding
AM_Docenten_0000_Loes

Loes

Docent / eigenaresse

AM_Docenten_0005_Lisanne

Lisanne

Docent

AM_Docenten_0003_Roos

Roos

Docent

AM_Docenten_0006_Line

Line

Docent

AM_Docenten_0004_Renate

Renate

Docent

AM_Docenten_0013_Anne

Anne

Docent

AM_Docenten_0007_Josje

Josje

Docent

AM_Docenten_0010_Ellen

Ellen

Docent

AM_Docenten_0012_Anouk

Anouk

Docent

Charelle

Charelle

Docent

AM_Docenten_0014_Annemieke

Annemieke

Docent

AM_Docenten_0011_Celine

Celine

Docent

AM_Docenten_0008_Jonne

Jonne

Docent

AM_Docenten_0009_Fleur

Fleur

Docent

AM_Docenten_0001_Iris

Iris

Docent

AM_Docenten_0015_Amy

Amy

Docent

AM_Docenten_0002_Lindy

Lindy

Docent

Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements
Achtergrond wit Artistic Movements