Anouk

Over Anouk

Toen ik een jong meisje was van ongeveer 6 jaar ben ik begonnen met turnen. Me sierlijk over de vloer bewegen en trucjes doen vond ik geweldig. Een paar jaar later kwam daar streetdance bij. Bewegen op muziek en lekker sporten is een heerlijke uitlaatklep voor mij. Toen ik gestopt ben met turnen vanwege blessures heb ik hiphop ontdekt en nog een tijdje jazzballet. Helaas gaf de dansschool voor mij niet het juiste gevoel en ben ik veel gaan fitnessen om naast het hebben van mijn eigen kapsalon even lekker m’n hoofd leeg te maken.

In 2016 heb ik door een vriendin Artistic Movements ontdekt en ben ik als leerling begonnen. En al snel werd ik verliefd op het paaldansen door de combinatie van trucjes/ sierlijk bewegen, ontzettend veel kracht opbouwen en een dansschool waar ik me meteen welkom en heel veilig voelde . Het gevoel van een dansfamilie. En niet alleen het paaldansen maar ook exotic en twerk wilde ik ontdekken en ook daar ging ik helemaal in op.

Naast het dansen ben ik mezelf ook gaan verdiepen in boksen en heb daar een opleiding in gevolgd. Dit is voor mij de perfecte combinatie tussen heel vrouwelijk en sierlijk bewegen en het stoere en krachtige met boksen.

Sport en dans is mijn passie en ik vind het geweldig om vol enthousiasme voor een groep te staan. Ik merk dat het persoonlijke contact mij ook extra gedreven maakt om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik deel uit mag maken van dit geweldige team van docenten. Artistic Movements is meer dan een dansschool, voor mij is het mijn tweede thuis.