Lisanne

paaldans-workshop

Lisanne

Docent

Over Lisanne

Als jong meisje kon ik eerder mijn billen schudden dan ik kon lopen. En dat ritme is nooit meer uit mijn lichaam gegaan. Showdance, Pop, Latin, Ballroom en zelfs de sportieve variant Zumba. Zolang het maar op muziek was, kon ik mij helemaal uitleven. Dans is voor mij echt mijn passie! Het is ook een heerlijke uitlaatklep voor naast mijn werk als sociaal werker. In mijn werk help ik graag mensen, maar al die verhalen blijven dan toch wel in je hoofd hangen. Sport is dan een fijne ‘leegmaker’.

In 2014 heb ik mijn liefde voor de paaldanssport ontdekt. Wat ik zo gaaf er aan vond en nog steeds vind is:
1. Iedereen dit kan leren;
2. Bij elk gelukte truc/flow/dans je een vertrouwensboost krijgt;
3. Het echt wel een badass sport is!

In 2018 heb ik een switch van dansschool gemaakt en ben zo terecht gekomen als leerling bij Artistic Movements. Het gevoel van familie en erbij horen overweldigde mij enorm. Wat fijn dat ik hier gewoon mezelf kan en mag zijn! Exotic Pole, dat wilde ik als eerste eens uitproberen…
Degenen die mij al wat langer kennen die weten: al gauw volgde er meer! Er is geen enkele les waar ik niet laaiend enthousiast over ben. Alles vind ik leuk en doordat ik zo leergierig ben wil ik het ook allemaal kunnen.

Mijn enthousiasme voor de sport overbrengen vind ik erg leuk en een hele eer. De vertrouwensboost die de leerlingen krijgen van de lessen en die persoonlijke band die we opbouwen zijn voor mij belangrijke ingrediënten van een plezierige les! Je komt bij ons omdat je dat wil, niet omdat je moet. Ik hoop nog vele jaren les te geven bij Artistic Movements, want ook voor mij is het elke keer weer thuiskomen.