Maatje / Jaartje meer

Maatje / Jaartje meer

Heb jij het gevoel dat je niet slank of jong genoeg bent om de paaldansen?

Deze les is op maat gemaakt speciaal voor vrouwen met een maatje of een jaartje meer.
Het tempo ligt wat lager en er is meer tijd voor krachtopbouw. Zodat je technieken helemaal onder de knie hebt om veilig door te kunnen naar de volgende oefening. Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt en jezelf op je eigen tempo kan ontwikkelen. We trainen in kleine groepen zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Doordat je met twee personen bij één paal staat leer je ook van elkaar en leer je snel de andere meiden in je les kennen. Een mooie combi van sporten en gezelligheid!

Aanmelden voor de les

Kijk in het lesrooster wanneer deze les gegeven wordt of meld jezelf direct aan voor een vrijblijvende proefles!

Aanmelden Maatje / Jaartje meer

Veilige opbouw

Doordat we de tijd hebben om alles te oefenen totdat je het echt beheerst kun je op een veilige manier leren paaldansen.

Daag jezelf uit

Mentaal is paaldansen een uitdaging: je moet dingen doen doe je nog niet kunt. Maar het geeft een fantastisch gevoel van overwinning als het je na hard werken wel lukt!

Boost je zelfvertrouwen

Maak jezelf trots door te oefenen totdat het je lukt en leer dingen waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou kunnen. Dat geeft gegarandeerd een boost aan je zelfvertrouwen!

Praktische informatie

Voor wie is de les bedoeld?

De maatje/jaartje meer les is speciaal voor dames die mogelijk meer moeite hebben met het bijbenen van de reguliere paaldansles of zich daar minder op hun gemak voelen. Neem gerust contact op met ons voor advies.

Hoe ziet de les eruit?

We beginnen altijd met een goede opwarming. Daarna gaan we oefeningen doen in de paal. Alle oefeningen worden eerst door de docent voorgedaan en uitgelegd en dan ga je het onder begeleiding oefenen. We sluiten de les af met wat stretchoefeningen om de spanning van de spieren te halen en te werken aan onze lenigheid.

Wat doe ik aan in de les?

Het is vooral belangrijk dat je je op je gemak voelt. Wel is het handig om een korte sportbroek, sportbeha en eventueel een top te dragen. Een korte broek is nodig om de oefeningen in de paal goed en veilig uit te kunnen voeren, want je hebt grip nodig van je huid. Als je dit niet hebt of niet prettig vindt kun je in het begin ook in een lange sportbroek meedoen. Verder paaldans je op blote voeten.

Boek een proefles

Nieuwsgierig geworden naar Maatje / Jaartje meer? Volg vrijblijvend een proefles.