Zwangerschaps Aerial Yoga

Aerial Yoga voor zwangere vrouwen

Voel je gewichtloos terwijl je spierversterkende oefeningen met ontspanning combineert.

Deze Aerial Yoga les is speciaal voor zwangere vrouwen. Het doek hangt lager zodat je altijd bij de grond kunt. Door de steun van het doek kun je gebieden waar spanning zit losmaken. Ook bouw je kracht op in de gebieden die sterker moeten worden. Als je zwanger bent verandert namelijk je balans. Met het doek kun je dit trainen zonder dat je om kunt vallen. Zo blijf je in contact met je lichaam en kun je op een veilige manier zo fit mogelijk de bevalling tegemoet gaan.

Aanmelden voor de les

Kijk in het lesrooster wanneer deze les gegeven wordt of meld jezelf direct aan voor een vrijblijvende proefles!

Zwangerschaps Aerial Yoga

Gewichtloos

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. En hoewel het fantastisch is dat jouw lichaam een nieuw mensenleven aan het maken is, kunnen deze veranderingen ook lastig zijn. Door even gewichtloos te zijn en alles los te laten helpt Aerial Yoga om deze veranderingen zo ontspannen mogelijk te accepteren.

Ademhaling

Alle oefeningen worden uitgevoerd op ademhaling. Zo kun je je hoofd leegmaken en je aandacht naar jezelf en je kindje brengen. Dit helpt je bij de voorbereidingen op de bevalling.

Kleine groepen

Een les bestaat uit maximaal 8 deelneemsters. Hierdoor kan de docente waar nodig iedereen persoonlijk bij haar doek begeleiden.

Praktische informatie

Voor wie is Zwangerschaps Aerial Yoga?

In principe kan iedere zwangere vrouw met deze les meedoen. Mocht je twijfelen of heb je klachten rondom jouw zwangerschap? Overleg dan eerst even met jouw arts.

Hoe ziet de les Aerial Yoga eruit?

We starten met ademhalingsoefeningen met je ogen dicht om je aandacht bij jezelf en je kindje te brengen. Vervolgens doen we verschillende flows waarbij je hele lichaam aan bod komt. Daarbij letten we erop dat buikspieren niet belast worden. We sluiten af met een eindontspanning.

Wat voor kleding doe ik aan bij een les Aerial Yoga?

Kleding waarin jij je prettig voelt en goed kunt bewegen. Het liefst aansluitend, zodat je niet in het doek blijft hangen. Aerial Yoga beoefen je op blote voeten. Neem dikke sokken en een vestje mee voor het begin en einde van de les.

Boek een proefles

Nieuwsgierig geworden naar Zwangerschaps Aerial Yoga? Volg vrijblijvend een proefles.