Paaldanslessen in Nijmegen

Paaldansen is een full body workout die verslavend leuk is om te doen. Ideaal voor iedereen die een fit lichaam wilt, maar de sportschool oersaai vindt. Je leert elke week weer wat nieuws én je wordt elke les beter, daardoor wordt het nooit saai!

Je traint heel je lichaam

Zonder dat je het doorhebt train je op deze manier al je spieren, dit doe je voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht. Door middel van verschillende trucs in en rondom de paal werk je aan kracht, lenigheid, conditie en souplesse.

Kleine groepen

Een les bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is dus altijd ruimte voor veel persoonlijke aandacht en extra uitleg. Doordat je met 2 personen bij één paal staat help je elkaar ook verder, terwijl je spieren even kunnen herstellen.

Boost je zelfvertrouwen

Mentaal is paaldansen een uitdaging: vaak heb je sinds je kindertijd niet meer ondersteboven gehangen, dus dat is best spannend. Door de sexy moves in de paal voel je je ook nog eens op en top vrouw.

Onze paaldanslessen

We bieden meerdere soorten paaldanslessen aan, voor ieder dus wat wils! Moeilijk kiezen? Volg dan vrijblijvend een proefles

paaldansen in nijmegen

Paaldansen

De focus bij paaldansen ligt op het aanleren van ontelbaar veel spins, climbs, lifts en tricks. Je traint al je spieren terwijl je tegelijk werkt aan kracht, lenigheid, conditie en souplesse.

paaldanslessen modern pole nijmegen

Modern Pole

In deze les leer je simpele paaldanstechnieken te combineren met bewegingen uit moderne dans tot een mooie en vloeiende choreografie op passende muziek.

paaldanslessen exotic pole nijmegen

Exotic Pole

Exotic Pole is een paaldansstijl op hoge hakken. Je leert je sierlijk bewegen in en rond de paal door middel van headrolls, bodyrolls, spins en simpele trucs.

paaldansen voor volle dames

Pole Plus

Pole Plus is een speciale les voor dames met een maatje meer. Omdat paaldansen een sport is waarbij je veel gebruik maakt van je lichaamsgewicht is het essentieel om de intensiteit rustig en veilig op te bouwen.

Boek een proefles

Nieuwsgierig geworden naar onze lessen paaldansen? Volg vrijblijvend een proefles.
Een proefles kost €5,- en is gratis wanneer je besluit lid te worden

Meld je nu aan voor een proefles in Fitmanager.