Workshop 50 tinten grijs

Workshop 50 tinten grijs

Het perfecte uitje voor als je op zoek bent naar een originele, uitdagende workshop. Gebaseerd op de film 50 tinten grijs. We starten geblinddoekt, met vastgebonden polsen waar je jezelf gedurende de workshop uit gaat bevrijden. Vrouwelijkheid en kracht gaan samen tijdens de sensuele choreografie met een stoel en floorwork. De docente zorgt ervoor dat iedereen op haar eigen niveau mee kan komen en geeft waar nodig extra begeleiding. Je hoeft niet te kunnen dansen en de workshop is voor alle leeftijden en lichaamstypes.

workshop-twerken

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

  Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.

   

  Praktische informatie over de workshop 50 tinten Grijs

  Hoe ziet de 50 tinten Grijs Workshop eruit?

  Een workshop duurt meestal 1,5 of 2 uur en we beginnen altijd met een warming up. Zo kom je alvast een beetje los en bereiden we de spieren voor. Dan maken we onze polsen vast een doen we de blinddoek voor, zo begint de choreografie. Je leert bewegen met de stoel waarbij de docente uit gaat leggen hoe je dit sensueel kunt doen. En niet onbelangrijk, zonder dat jij of de stoel omvalt! Dan volgt er een stuk grondwerk en al dansend bevrijd je je polsen en blinddoek. De choreo mag gefilmd worden, we maken ook nog wat groepsfoto’s en sluiten af met een cooling down.

  Waar wordt de workshop 50 tinten Grijs gegeven?

  De workshop vindt plaats in de studio van Artistic Movements aan de Van Rosenburgstraat 8 (onder het Triavium), in Nijmegen. De studio ligt vlak naast station Dukenburg, dus ook met het OV eenvoudig te bereiken. Een workshop op locatie is in overleg ook mogelijk.

  Wat moet ik meenemen?

  Je hebt een lint nodig, denk bv aan een lange reep stof of de riem van je badjas. Daarnaast start de Choreo geblinddoekt, dus neem een gezicht/oogmaskertje of extra reepje dunne stof mee. Je moet over de vloer kunnen glijden daarom is het makkelijk om een legging en/of beenwarmers en/of kniebeschermers te hebben. Trek verder iets aan waarin jij jezelf goed voelt en goed kunt bewegen.

  Boek een workshop

  Voor meer informatie en een prijsopgaaf vul onderstaande gegevens in:

   Er wordt uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. Zie ook de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden.